Sol·licitud de registre d'usuari

Si ja tens un usuari de la UAB, no cal que facis el registre. Pots accedir al servei directament un cop t'hagis validat amb el teu NIU i contrasenya

NIU  
Paraula de pas   
Dades identificatives

Introdueix la teva nacionalitat, el teu número de document d’identificació personal i el tipus de document a la llista desplegable.
Si tens la nacionalitat espanyola, només pots fer servir el teu número de NIF/DNI com a document d'identificació personal.
Si tens una altra nacionalitat, selecciona qualsevol dels documents d'identificació personal del desplegable. Si no saps de quin tipus de document disposes, a l’opció del tipus de document has de seleccionar: “Persones/tercers que no es coneix la dada”.
Les persones amb doble nacionalitat que teniu la nacionalitat espanyola però no disposeu del NIF/DNI, heu d'introduir les dades identificatives de l'altra nacionalitat i en el moment de la matrícula haureu d’acreditar la nacionalitat espanyola.

Nacionalitat 
Disposes d'algun document d'identificació personal?   Si      No
Número de document  Tipus document 

Dades personals

Totes les dades personals sol·licitades són obligatòries, excepte el segon cognom

Nom 
Primer cognom 
Segon cognom 
Data de naixement  Calendari (dd/mm/aaaa)
Sexe   Home      Dona

Dades de contacte del sol·licitant

Introdueix les dades de contacte sol·licitades. És important la veracitat d'aquestes dades ja que la universitat les utilitzarà per enviar-hi qualsevol notificació

Correu electrònic personal 
Confirmació del correu electrònic personal 
Telèfon de contacte